Everything reminds me of yesterday.

Asså ååhh bloggen. Ni anar inte vilken känslorstorm det är i min lilla kropp just nu! Gud, det går att jämföra med en tsunami, minst. 10 tsunamis kanske, till och med. Så mycket glada känslor och så mycket galet ledsna känslor att jag inte hittar ord. Eller spelar roll om jag inte hittar ord, det är ingen som fattar endå, även om jag skulle förklara.
Därför väljer jag att inte förklara. Jag vill inte prata om det och jag vill inte tvingas prata om det, jag vill bara vara ledsen ifred tills stormen är över, för jag vet att det kommer gå över. Inte än, men så småningom. Man vet aldrig hur lång tid det tar men jag har varit med i matchen tillräckligt länge för att veta att den gör det. Synd bara att jag inte kan dölja det utåt också, allt skulle bli så mycket lättare då.. Slippa alla frågor och slippa gå runt och inte kunna vara glad. 
 
En annan sak, jag har köpt en egen lägenhet nu i veckan! Och om man säger såhär, tänk er lyckan över att äntligen ha köpt sin första lägenhet och ska flytta hemifrån, tänk er den storleken på glädje? Kan ni då föreställa er storleken på min sorg, om den är så stor att den till och med klår glädjen att ha lyckats i livet och har fått möjligheten till att Köpa en egen lägenhet? En väldigt fin och mysig lägenhet på köpet? 
Nej det är få som förstår hur ledsen jag är.. Men en som faktiskt gör det är min Jennifer, för henne har jag varit med idag och som vanligt får hon mig på bättre tankar, får mig att skratta, ger mig kloka ord och ser saker ur andra perspektiv. Hon vet lika väl som jag hur kört det är men endå får hon mig att bli glad, det är en så fin egenskap. 
 
Gud vilket töntigt inlägg det blev.. I morgon ska jag i alla fall åka till Stockholm och hälsa på Christine, en av mina äldsta och finaste vänner som bor där för tillfället. Det ska bli så kul och jag hoppas hon också lyckas få mig på andra tankar 
 
/ Känslovraket Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0