I make the rules as I go.

Sitter och uppdaterar min Spotify-lista, ut med allt gammalt och in med allt nytt! Massa pepp-musik som man blir glad av, nu är det fasen vår dessutom och det är samma känsla varje år. Man känner sig bara vår-glad på nåt sätt! 
 
Anyhow, hade en så sjukt kul helg i Stockholm med Christine. På lördagen kom jag dit vid halv 11, vi åkte och lämnade mina saker där hon bor, handlade på systemet, åt sjuukt god mat på en asiatisk restaurang och shoppade lite. Sen åkte vi och powernap'ade i 2 (!!) timmar hemma hos henne, haha! Sjukt trötta tjejer. Åt mat och kollade på melodifestivalen ( säger bara w.t.f ... Fattar inte hur han kunde vinna.. ) 
Sen fixade vi oss, drack, lyssnade på nostalgimusik och hade kul, innan vi drog in mot city och till Berns. Och där hade vi sjukt kul ! Om man säger såhär, jämför Puls och Berns och man inser vad en riktig nattklubb är. Olika klass framförallt! Blev en riktigt rolig natt, fyllekäk på McDonalds vid 4 på morgonen och sen hemma vid halv 5. 
Nästa dag sov vi bort såklart.. Gick upp vid 12, åt frukost och packa och så, innan min buss gick hemåt vid 2. 
 
Ja det var min helg det! Verkligen jättekul och jag kan inte vänta tills nästa gång jag får åka dit :)
 

Everything reminds me of yesterday.

Asså ååhh bloggen. Ni anar inte vilken känslorstorm det är i min lilla kropp just nu! Gud, det går att jämföra med en tsunami, minst. 10 tsunamis kanske, till och med. Så mycket glada känslor och så mycket galet ledsna känslor att jag inte hittar ord. Eller spelar roll om jag inte hittar ord, det är ingen som fattar endå, även om jag skulle förklara.
Därför väljer jag att inte förklara. Jag vill inte prata om det och jag vill inte tvingas prata om det, jag vill bara vara ledsen ifred tills stormen är över, för jag vet att det kommer gå över. Inte än, men så småningom. Man vet aldrig hur lång tid det tar men jag har varit med i matchen tillräckligt länge för att veta att den gör det. Synd bara att jag inte kan dölja det utåt också, allt skulle bli så mycket lättare då.. Slippa alla frågor och slippa gå runt och inte kunna vara glad. 
 
En annan sak, jag har köpt en egen lägenhet nu i veckan! Och om man säger såhär, tänk er lyckan över att äntligen ha köpt sin första lägenhet och ska flytta hemifrån, tänk er den storleken på glädje? Kan ni då föreställa er storleken på min sorg, om den är så stor att den till och med klår glädjen att ha lyckats i livet och har fått möjligheten till att Köpa en egen lägenhet? En väldigt fin och mysig lägenhet på köpet? 
Nej det är få som förstår hur ledsen jag är.. Men en som faktiskt gör det är min Jennifer, för henne har jag varit med idag och som vanligt får hon mig på bättre tankar, får mig att skratta, ger mig kloka ord och ser saker ur andra perspektiv. Hon vet lika väl som jag hur kört det är men endå får hon mig att bli glad, det är en så fin egenskap. 
 
Gud vilket töntigt inlägg det blev.. I morgon ska jag i alla fall åka till Stockholm och hälsa på Christine, en av mina äldsta och finaste vänner som bor där för tillfället. Det ska bli så kul och jag hoppas hon också lyckas få mig på andra tankar 
 
/ Känslovraket Sofie

Tumblr.

 
 

RSS 2.0