Nöjd tjej.

En av de bästa sakerna med att träna, det är när man får stretcha eteråt. Så himla skönt! Och så har jag blivit så mycket smidigare och rörligare sen jag började på gymmet. När jag började så nådde jag knappt fram med fingertopparna till tåspetarna när jag satt såhär? Framgång är belöningen när man tränar. 

Här står du med allt jag velat ha.

Hej bloggen! Jo men jag lever faktiskt, även om ni kanske inte tror det.. Allt går ju upp och ner som vanligt men jag håller mig flytande så att säga, även om alla tankar är som en enda gröt i huvudet. Nu är jag sådär blogg-aktigt kryptiskt, så ingen fattar utom vad jag menar utom jag själv och kanske 2-3 vänner till mig. Men det får ni ta ;)
 
Jag kom precis hem från stallet så nu ska jag åka och träääna och sen vidare till jobbet och jobba kväll. Så ser båda idag och i morgon ut, men det gör mig inte så mycket för jag trivs med det. Ska verkligen köra slut på mina ben idag, sträckte mig nämligen ordentligt förra vecka så har inte kunnat köra fullt ut och det har sugit, rent ut sagt. Men idag så! :)
 

But just because it burns doesn't mean you're gonna die.

Då var det nya året här! 
Och herregud säger jag bara, vilken rolig nyårsafton jag hade! Jag Elin och Erika gjorde asgod mat (Var tänkt att bli tre-rätters men vi orkade ingen efterrätt för huvudrätten blev så god, haha! Fail ) Sen drog vi in mot stan och var hos Viktor vid 9, och hängde där hela natten lång. Riktigt rolig fest med bara trevliga människor och massa skratt, jättekul hade jag. Kvällen slutade tidigt på morgonen i Elins soffa ( Eftersom jag har världens finaste vän som alltid låter mig sova där när jag har svårt att ta mig hem. ♥ )
Vågade ha min fina klänning förresten. Nöjd tjej! 
 
 
Så idag har det inte gått i många knop. Pappa hämtade mig hos Elin, vi åt den obligatoriska nyårsdags-pizzan och så har jag varit i stallet. Min fråga är nu dock ; Får man gå och lägga sig klockan 6 på kvällen? DÖDLIGT TRÖTT!

RSS 2.0