Onsdag.

Ligger i sängen och kollar på Disney, hihi. Men ska sova snart! I morgon ska jag styra en massa och sen mot Karlstad på kvällen. Men kommer hem till lördagkväll igen då det ska bli party med mina girls. I söndags var vi hos Isabella och satt på filtar på golvet och åt tacopaj, sen låg vi och pratade hur länge som helst kändes det som - hur mysigt?! Dom är alldeles för bra.
Idag har jag för övrigt gjort något väldigt bra och jag är så glad och lite stolt över mig själv. Lite hinder kvar har jag, men snart så!
Natti!

Bara en kul grej.

 
Talented
Lovely
Genuine
Outgoing
 
Dom här fick jag, testa ni med :)

Word.


Party.

Hey! Fredag igen, känns bra. Ikväll ska jag till Sofia som fyller år (på måndag visserligen men endå! ) fira henne och sen ska vi ut - Partyyyy alltså! Aspepp, var typ 3 veckor sen sist och det är Ovanligt för att vara jag. Men jag får dåligt samvete av att dricka för mycket när jag tränar, helt enkelt. Och ska man dricka, då ska det drickas ordentligt ; ) Men först ska jag till Elin och fixa mig där, sen ska jag till Sofia som sagt ( vi ska förfesta på olika ställen! Saaay whaaaat? ) Sen ska vi ses ute igen : ) 
En liten bild från i somras, när vi var på väg från Gröna Lund ! Hela lyckliga familjen, jag, Fiskis och Sofia ; ) 
 
En del av Kolmårdisgänget! Inte alla som ska vara med ikväll tyvärr, men i alla fall jag, Tina, Martin och Philip, och sen alla andra Sofias kompisar : ) 
 
Nu ska jag äta och byta om, tänkte inte åka till Elin i shorts och magtröja.. 
Ha en bra fredag allihop!

I don't want a brooken heart.

Ligger i sängen och kollar på A walk to remember, finaste filmen i hela världshistorien! Har tillbringat ännu en helg i Karlstad. Eller jag åkte upp dit i torsdags och kom hem igår, för jag skulle jobba natt på jobbet. Ganska så seg natt blev det, mot slutet var jag riktigt död.. Men det gick bra och felfritt tror jag! 
 
Nu i veckan är det träning varje dag, jobb varje dag, stallet varje dag osv. Min lilla vardag helt enkelt! Längtar efter att få träna nu efter en lugn helg. 
 
Ska fortsätta kolla på min film nu och lyssna på ledsen musik. För det är lite så jag känner mig trots allt. Men glad på samma gång. Och förvirrad och rädd. Allt i en enda stor röra, haha. Finns det något som heter hjärntvist? I så fall är det nog något som kommer drabba mig inom en kort framtid, en tvistad hjärna.. 

It's time to begin, yes it is.

Ingen semla för mig idag. Duktig tjej! Har verkligen tagit mitt nya liv på allvar, det känns bra. Är dessutom i princip frisk nu och det är så skönt! 
Idag har jag varit på stan med världens bästa farmor, känns som vi gick till världens ände i jakt på snygga Fred Perry-skor för tjejer, men inte hittade vi några inte.. Hittade däremot lite annat fint som jag behövde som fick följa med hem :) Nöjd! 
 
I morgon ska jag upp vid halv 8, träna, sola, åka till stallet och rida, fixa mig och åka till jobbet. Sen torsdag är jag ledig, då ska jag resa bort i två dagar nämligen. Kul! 
Nu ska jag försöka sova ( Känns som en omöjlighet.. ) Men jag måste om jag ska orka upp i morgon! 

I will be by your side.

Sitter i soffan och kollar på en dokumentär om Utöya (som jag såklart redan kollat på, finns nog inte en film eller en text eller en bild om terrorattentatet i Norge som jag inte sett ) Börjar alltid gråta när de ska berätta i detalj vad som hände på ön! Ska strax åka och ge hästarna mat, sen ska jag fortsätta kurera mig. 
 
Bjuder på en liten varmare bild så länge, OM jag längtar till sommaren! Såhär brun vill jag vara igen.. 

Jag vill kasta loss, och lära mig slåss.

Okej, kul vecka. Varit sjuk varenda dag, och är fortfarande. Har mått jättedåligt igår och idag, men nu känns det liite bättre.. Värst är på morgonen, jag vill inte somna ikväll för jag vet hur ont jag kommer ha när jag vaknar. Halsen gör så ont att jag inte kan svälja och jag hostar och är så täppt i näsan så jag inte kan andas. För helvete kroppen, samarbeta med mig nu och bli frisk! 
 
I alla fall, det kommer bli en lugn helg men det ser jag fram emot. Barnvakt, kolmårdiskväll, Ikeabesök och myskväll, ja men det låter bra för mig. Ligger just nu och kollar på Disneyfilmer, spolar fram och tillbaka lite överallt för jag vill bara höra och se låtarna i filmerna, haha.. Det är dom som är bra! 
 

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now
 
 

I'm not here for Your entertainment.

Dör lite på mig själv, ligger här med ont i halsen och snorig näsa, kul! Jag som ska träna varje dag nästa vecka. Bäst för min kropp att den gör sitt jobb och ser till att vara frisk i morgon. Att jag kom hem halv 5 i morse efter att ha varit taxi halva natten gjorde väl inte saken bättre gissar jag.. Sov bort halva dagen. Har bara hunnit med att vara i stallet och äta fläskfiléwook med familjen ( Eller ja, resten av familjen åt pizza ) 
 
Haft en helt okej helg i alla fall. Rolig utgång i fredags, med min Favorit-Ica-Fredika ( ;) ) och igår var jag på 40årsfest på kvällen (Dätrav allt skjutsande på natten)
Min fina klänning jag hade igår. Jag gillar den!

RSS 2.0