Just gonna stand there and watch me burn?

Men ååhh. Jag HATAR när man har planer och de blir inställda. Speciellt såhär plöstligt, helt plötsligt är jag här hemma och gör ingenting. Kul-Jul! 
Well well, innan det så var det en bra dag. Är väldigt väldigt stolt över mig själv, vågade göra en sak idag som jag fasat över enda sen jag började skolan i Augusti. Det ni. Solat och varit i stallet har jag hunnit med också. Och nu gör jag ingenting, är väldigt ovan vid att ha en oplanerad kväll, händer typ aldrig.. Rastlös! Jag klarar ju inte ens av att se på film för jag blir så rastlös. 
Vet inte om ni känner igen er, men livet går i vågor ibland och jag tycker inte om vågor, det har jag aldrig gjort. Men det är bara att hålla ut tills stormen lagt sig igen!:.
 
I morgon är jag ledig, då ska jag hinna med gym med Elin, stallpyssel med Erika, vara lite taxi och sen se Taken 2 på bio på kvällen. Blir nog en skaplig fredag. Sparar mig till lördag då det är Halloweenparty och utgång tillsammans med två fina tjejer som alltid får mig på så bra humör, då ni. Ser fram emot det så sjukt mycket. 
 
För ibland är det svårt att vara stark och inte följa sitt hjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0