You are the key.

Jag försöker skriva ihop något men orden faller inte på sin plats idag, fattar verkligen ingenting! Har ju massor att berätta men jag lyckas inte formulera vettige meningar?! Såå frustrerande! Kanske är bäst att jag inte skriver någonting alls istället.. Jag vill i alla fall berätta att jag sett Skyfall nu, äntligen! FY så bra den var! Jag som bara sett 3 Bond-filmer i hela mitt liv, jag älskade den här- 5 av 5 toast! 
 
Annars så är jag fortfarande super och jag funderar på om det kommer komma någon motgång snart som slår ner som en bomb? För just nu är livet för bra och jag ska passa på att nujta - helt plötsligt händer det något oväntat och tråkigt.. ( Pessimist-Sofie! ) 

Feel good.

Det här är fasen den bästa dagen på så fruktansväääärt länge ! ( Och då har jag endå haft riktigt bra dagar senaste tiden! ) Att såhär mycket stora grejjer kan hända på samma dag? Är så himla glad och lycklig, säger bara - DET GÅR BRA NU!


You didn't have to cut me off, make it like it never happened and then we were nothing.

Ligger i sängen som är full av böcker, ligger och pluggar till alla kommande prov som kommer de närmaste veckorna.. KUL! Tröstar mig med att terminen snart är slut, Hur galet?! En omtumlande och lärarik höst, helt klart! :) 
Idag har jag inte hunnit med mycket mer än att vara i skolan, ridit och nu pluggar jag då som sagt, och det blir nog precis samma båda onsdag och torsdag. Rätt skönt endå men lite trist, tur att man har helgen att se fram emot, då det händer mycket kul! Som vanligt, känner mig väldigt bortskämd med alla dessa awesome helger som jag haft ett bra tag nu.. Tacksam tjej! Man måste planera in roliga saker i helgen för att orka med den inte alltid så jätteroliga vardagen, och jag tycker jag lyckas bra med det. 
 
Anyhow, tillbaka till böckerna.. Ciao!
 

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano?

Ett litet inlägg här då, för min fina lilla Sofias skull som tydligen tycker att jag uppdaterar för sällan!.. Kan nog hålla med henne lite dock. Men jag har fullt upp så bloggen prioriteras inte speciellt bra. Sorry!

I alla fall, en riktigt bra helg har jag haft. Hade en superrolig fredag tillsammans med Erika, Martin och Zebastian, vi har ute och åt och sen bowlade på på Eurobowl. ( Vem vann då tror ni?! Hihihi. ) Innan vi åkte hem till Erika och Martin och kollade på film. En perfekt fredagkväll :) 
Lördag, klev jag upp tidigt och morgonfodrade, sen hem och fixade i några timmar innan jag tog bussen mot Söderköping med Johanna, där Hanna väntade. Vi handlade, åkte hem till Hanna och fixade hemma hos henne, för på kvällen var det dags för Halloweenfest! En rolig kväll blev det, jag har så fina vänner. <3 
Festfixarna!
 
Nu ligger jag och chillar, ska strax åka in mot stan och träffa några kompisar. Blir nog en lugn kväll, skola i morgon och jag har en viktig vecka framför mig. Woop woop! 
Puss och kram / En glad Sofie :) 
 

RSS 2.0