Några Årebilder.

När vi var i Åre så var det tyvärr dåligt väder alla dagar. Runt nollan varje dag och regn på det istället för snö. Det regnade inte konstant men det kom små duggskurar, och det passade ju inte riktigt in på en skidsemester kanske. Det var inte så kallt som sagt men man frös lite endå eftersom man blev så blöt! Men det var en upplevelse :) Jonas och jag kom fram till att det är som en kompensation för att vi hade så sjukt awesome väder förra året, då vi hade soligt och fint varje dag. Nåväl, vi hade en himla bra resa endå!
Tågresan dit gick bra, vi hade vår egen sovkupe och det var så värt. Jag sov dock knappt någonting för det var så mycket oväsen, ska komma ihåg öronproppar nästa gång. Väl där så följde 3 dagar av skidåkning, relaxande, restaurangbesök, regn, mys, hotellfrukostar, tunga skidor, skratt, och bara allmän kvalitetstid med världens bästa kille. Ingen kan få mig att skratta som honom. Och att få se honom skratta är bland det bästa jag vet.
Vi åt på restaurang två gånger om dagen ( och så en hotellfrukost per dag på det ) så varför inte börja med en matbild? .. Här är min Club Sandwish på Åre's bästa restaurang ( tycker vi ) Brooken. Honungsmarinerad kyckling bland annat, jag tycker dock som skulle ha döpt den till " 3 liter honung med lite bröd och kyckling till " för den smakade bara honung!

En kväll testade vi på hotellets restaurang! Och där åt vi ..

Schnitzel ! Helt klart i klass med Österrike, fyy va god den var .. ( Åt såklart klyftpotatis till, haha. Inte bara en schnitzel! )

Och nej, jag har inte bara tagit bilder på mat. Men eftersom det regnade så ville jag inte ta upp varken mobil eller kamera för att ta kort i backen så blev inte så många kort där :( Men några i alla fall!


Yes, our experience did start here!

Det är helt omöjligt att inte ta utsiktbilder när man är i Åre, det är SÅ fint. Tänk er när det är fint väder.. Eller på sommaren, säkert minst lika vackert.

Fin utsikt + mitt skidproffs. Ja det är sant! Jonas är så duktig på skidor. Stolt tjej!

Mot skidbacken!

Jag vet att jag ser suris ut.. Men jag mår bra, superbra!

Läste idag att i lördags så var det en man som dog i Åre, precis när vi var där. Läskigt. Kunde lika gärna varit vi, vet inte säkert hur han dog men antar att han ramlade eller krockade med något när han åkte skidor. Himla hemskt !

Jag har i alla fall haft en så bra resa med min fina pojkvän. När man har umgåtts dygnet runt i några dagar så känner man sig helt plötsligt Så ensam när man inte är tillsammans längre.. Jobbigt faktiskt! Det kanske bara är jag som funkar så, men jag saknar någon nästan mer precis efter man precis har spenderat en "lång" tid tillsammans utan uppehåll. Konstig känsla det där. Men fy vad jag älskar honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0