En lång dag.

En lååång dag har det varit. Först morgonfodring i stallet, en trött Sofie hade ni där. Och så många hästar, det är jag verkligen inte van vid! Haha. Men det gick bra, jag kom hem, stressade som en dåre och åkte in mot stan.
Sen.
Högskoleprov i 1oo år ungefär. Nej men nästan. Träffade Oskar som skulle ha provet i samma sal som jag ( en kompis från högstadiet ) Så det var trevligt ! Har inte sett honom på jättelänge. Ätit onyttig mat i form av pizzor och kebabrulle har vi gjort dessutom, jag Oskar och Jonas. Men det får man göra en dag som denna!
Och jag vet att det är tabu i Sverige att säga att man har gjort något bra men det struntar jag i nu, för jag är faktiskt stolt över mig själv. För att det gick så bra och jag tyckte inte det var så svårt, inte matten i alla fall. Hoppas det gick bra !
Hade ju trots allt min tur-skjorta på mig, haha. Har haft den vid speciellt tillfällen och då har det alltid gått bra. Till exempel på min uppkörning, halkkörningen och uppskrivningen för mitt körkort, på min anställningsintervju till Kolmården för två år sen, jag hade den även den dagen jag fick mailet om att jag hade fått jobb på Kolmården, på en "date" som gick väldigt bra ( även det över två år sen! ) och så hade jag den när Martin skrev provet till sitt körkort och klarade det. Osv! Den ger tur på riktigt alltså :')

Hittade ingen annan bild på den, men den här skjortan är det i alla fall som ger tur!

Nu ska jag vila lite grann innan jag ska fixa mig lite fort och sen bli upphämtad av Sofia. Blir en kväll med några av mina Kolmårdisar, Linda Alex Sofia och Martin, ska bli himla kul! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0