I'm home!

HEJNUÄRJAGHEMMAIGEN!
Herregud va skönt det är att ligga i sin egna säng under världens skönaste täcke och bara ta det lugnt. Att kunna dricka vatten direkt ur kranen och ha sitt egna badrum igen. Känna kylig luft mot huden istället för den fuktiga hettan ( inget konstigt, jag Älskar värmen! Men visst fasen är det skönt med lite kyla efter 7 dagar i 35 grader. ) Jag njuter av att det är tyst i rummet - angingen har man hela tiden hört ljudet av AC'n eller trafiken eller någonting annat.
Jag har haft en supervecka, varmt, skönt, massa sol och bad och roliga saker. Vi har levt på vattenmelon då den turkiska maten på vårt All Inclusive hotell inte alla gånger föll oss i smaken, men visst har vi njutit av maten med. Såg att jag hade fått en kommentar om vart jag skulle någonstans, ber om ursäkt att jag var lite otydlig med det men det var då Turkiet :)

Alla bilder ligger i Elins kamera men de ska jag fixa så fort som möjligt, vi har tagit massor av kort som ni ska få se! Nu ska jag sova bums då kroppen är helt slut efter en dag med mest psykiska påfrestningar, det är jobbigt att vara ute på vift ;)

Natti allihop, hörs i morgon hoppas jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0