Vissa kvällar har bara Det.

Nu sitter jag på jobbet och vilar lite så jag orkar hela natten, nästa buss kommer om typ en timme. Igår i alla fall så var vi hemma hos Hanna i Söderköping och firade henne. God mat, spel, dricka, dans och härliga tjejer, det var så roligt ! Efter 22 tog vi bussen in till stan och så blev det först T3 och sen Puls. Vi dansade och sprang runt och träffade folk hela kvällen, jag vill säga att det blev en riktigt lyckad kväll :) Tack till alla som gjorde kvällen så bra och grattis till Hanna igen! Slutade i alla fall med att jag och Jonas tog taxi hem till mig och somnade som små stockar :)
Så idag har det inte gått i många knop, men det har varit skönt. Jag började jobbet kvart i 8 så har varit här idag, jobbat bara 6 timmar så det känns lugnt ( mitt vanliga pass ligger ju på 10 timmar)
Här får ni lite bilder från kvällen igår, jag kan inte ha med så många för jag skriver på mobilen nu och av någon anledning så kan man inte publicera så många i samma inlägg ( kanske ska vara så eller bara min app som är knäpp? )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0