Shine bright like a diamond.

Nu var det länge sen här igen!.. Livet går i ett och det är inte ofta jag känner att jag har tid att samla tankarna och försöka skriva ett vettigt inlägg här. Men de kommer titta fram lite då och då, det lovar jag! 
Jag går nämligen sista veckan i skolan nu kommande vecka, vilket i och för sig innebär att jag är ledig måndag-onsdag och bara går torsdag och fredag, haha. Men endå! Det hände nämligen något ganska stort i onsdags, jag klarade min uppkörning och har nu mitt busskörkort. Känns väldigt bra och skönt att ha det avklarat :) Har dock mitt ykb-prov kvar att göra, men busskortet är ju fortfarande mitt. Har fått så många gratulationer från vänner, släkt och arbetskamrater, alla gör mig så glad! Så framöver kommer jag bara jobba och inte köra något dubbelt med båda skola och jobb, det känns väldigt skönt.
 
 
Annars så, vad finns det att säga om livet? Jag var på en helt otroligt rolig kryssning förra helgen med Elin och Erika, den lever jag på än. Fick jag välja en helg under hela året som jag skulle få leva om så blir det nog den ( åtminstone under hela hösten ) Och vi hann knappt bli nyktra innan vi bokade nästa :) Så om 1 månad och 3 dagar åker vi igen! Can't wait!
 
I fredags var jag i Globen med Erika, Jennie och Sussanna och såg på Stockholm Horseshow, det var också en upplevelse. Är så glad att jag åkte dit, en himla värd upplevelse! Det blev verkligen en lyckad kväll det med :)
 
I morgon då, på min lediga dag, så har jag inte mycket mer planerat än stallet, åka och fixa naglarna, träna och jobba på kvällen. Eller träningen får vi se, har just nu en knöl i halsen som gör riktigt ont så, är den inte bättre kanske jag måste låta bli.. Får se! Skulle kännas sjukt tråkigt, hade verkligen tänkt passa på att träna sönder kommande vecka när jag har hela dagarna lediga och endast jobbar kvällarna :(  
 
Nej nu har jag verkligen fyllt i det här inlägget bra med massa ontressanta saker, vi får väl se om det ens är någon av er som orkar läsa det. 
Ciao! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0