Året som gått.

Så fort man går in på alla stor-bloggar så är det massa års-resuméer hit och dit, överallt! Jag vill göra en själv med tänkte jag, men orkar inte göra lika nogrannt eller lika långa som de gör. 
 
Vad har då hänt under 2012? 
¤ Började läsa min Matematik B kurs, och klarade den. (Jag har även kommit in på Matematik 3b nu som jag ska läsa i vår)
¤ Jobbade på tre jobb samtidigt under våren och början på sommaren, och fick till slut problem med hjärtat p.g.a all stress. Det gick över till slutet sommaren men kom tillbaka nu i slutet av det här året, när det var som allra med med skolan, jobbet, hästen och känslomässiga ting. Men jag jobbar på att hålla smärtan och stressen nere. 
¤ Gjorde min första utomlandsresa utan familjen! Till Turkiet, en sjukt härlig resa med massa sol, bad, party, turistande och annat kul. 
Brun som en pepparkaka var jag när jag kom hem!

¤ Började skolan till hösten och träffade världens bästa Jessica och världens bästa Christopher. 
¤ Festat som aldrig förr, vill inte veta hur mycket alkohol jag druckit under det här året.. 
¤ Det tog slut med min första, stora kärlek, och jag har fått uppleva en smärta jag aldrig nånsin kunnat föreställa mig eller behövt känna förut, och som aldrig verkar ta slut. 
¤ Jag tog mitt busskort och blev färdig busschaufför! Udda, roligt och kul för en så liten och ung tjej som jag. 
¤ Insett mina misstag och slutat ta saker och ting för givet. 
¤ Var på världens roligaste kryssning. 
¤ Och såklart, alla mina nya, fina vänner jag fått! När jag börjar rabbla upp dem så blir det så himla många. Men tänker främst på Hanna, Johanna och Erika, tre tjejer som jag fått äran att komma väldigt nära. Gud vad jag tycker om det, helt sick! Sen såklart min Elin, som är den bästa som finns. 
 
Ja, det var några stora saker som hänt under året. Snart är det 2013, ny start och nya möjligheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0