What's the point of doing anything, if you never notice ..

Har precis kommit hem och upptäckt att jag är helt ensam hemma, Martin är borta. Hm! Aja, han brukar ju vara ute på äventyr så han ringer nog snart :)

Nu är studentveckan i full gång, men jag har inte märkt av den alls faktiskt. Har bara sett två studentmössor hittills, herregud! För ett år sen, då var det vi som hade tagit studenten. Jag gissar på att jag var påväg till Hugo's vid det här laget, drack lite för mycket i kön in och sen minns jag inte så mycket mer av min studentkväll. Precis som det ska va! ;) Aevars, men jag hade en klockren studentvecka.
Är så rastlös nu, ångrar mig lite att jag inte joinade Christine och följde med henne ut ikväll.. Men får för en gångs skull vara lite realistisk och tänka på att jag ska jobba i morgon och så har jag ingen skjuts hem, that's it. Men i morgon, då ni, då struntar jag i att jag saknar skjuts och att det är jobb på söndag, för då ska jag banne mig ut! Då lär jag få se några studentmössor till.


Jag är sugen på pannkakor, tror jag ska göra det faktiskt, hihi. Gott! Annars så går min favoritwallander på tv ikväll, tur det. Ska försöka sova så fort jag känner mig trött så jag kan vakna skapligt tidigt i morgon.
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0