I brist på stuff to do!

Nu sitter jag och min moster med varsin laptop och chillar lite. Passar på att göra en liten 10-saker-om-sofie-lista! :)

10 visste ni det här om Sofie?
1 ) Jag tycker sprit är otroligt äckligt? Finns ingen spritsort som jag egentligen tycker är riktigt god ( ja förutom Malibu då, om man blandar med mycket juice, men då smakar det ju bara juice ) Undrar om jag nånsin kommer bli vuxen och lära mig?
2 ) Jag är konflikträdd, jag hatar bråk och gör vad jag kan för att undvika sånt. Det får mig bara att må dåligt så varför skulle jag inte försöka undvika det?
3 ) Jag älskar min bil! Det är en liten golf, en röd dessutom, men jag verkligen älskar den. Jag brukar skoja om att han tar hand om mig och det är hans förtjänst att jag inte har kört i diket eller krockat än. ( Peppar peppar )Han är så bra!
4 ) Jag har lätt för att tröttna på människor. Jag tröttnar på folk som inte får mig att må bra på ett eller annat sätt. Mina riktiga vänner dom finns för mig och snackar inte skit, dom bryr sig om mig och vill att jag ska må bra. Inte tvärtom.
5 ) Jag är nog lite smått facebooks-beroende. :$ Kommentarer överflödiga!
6 ) Jag har alltid lite ångest över att skriva i bloggen, för jag är rädd för att skriva samma sak varje dag. Lite prestationsångest kan man nog kalla det! Samtidigt som jag skriver för min egen skull och inte bryr mig om kommentarer eller statistik. Men det är nog mest eftersom jag själv hatar att läsa bloggar som handlar om samma saker.
7 ) Jag är en otroligt blyg människa, verkligen jätteblyg. Jag är rädd för att göra första intryck, rädd för att göra bort mig eller för att göra något pinsamt, för att jag i sin tur är rädd för att folk ska tycka att jag är konstig. Typ.
8 ) Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill plugga till. Just nu lutar det åt att flytta till en annan stad, bort från Norrköping, det känns som det ultimata. Men vad ska jag läsa till, det är frågan?
9 ) Jag älskar verkligen engelska låttexter, jag kan lyssna på en låt som verkligen suger om den bara har en bra text jag kan relatera till. Jag önskar att jag kunde skriva sånt själv, för det är verkligen så himla roligt.
10 ) Jag saknar Jonas. Mer än någon ever kan föreställa sig. 

Svårt det var att bara skriva en lista sådär rakt av, utan att ha några dagar på sig att fundera ut något bra! Inte världens roligaste kanske, men det gör inget ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0