Not only me, but everyone around me..

Åkte in mot stan förut, mot pappas vilja, ( ja han ville inte att jag skulle ut och åka i busvädret ) och hade en mycket trevlig kväll med sofia, palle och jonte. Vi chillade, skrattade och såg en awesome movie. Cloverfield heter den, den var så sjuukt bra! Den har samma kameraprincip som paranormal activity, alltså att det är huvudpersonen som filmar med en handkamera genom hela filmen. Och först suckade jag och trodde det skulle va skit, men herregud. Vilken trovärdighet det blev! Jag låg som paralyserad hela filmen. Och effekterna och skådespelarna och asså aa, shit säger jag bara. Läskig och spännande dessutom. 
http://www.youtube.com/watch?v=IvNkGm8mxiM <- Länk till trailern! Kan ju tillägga att den handlar om ett monster som förstör Manhattan i princip, låter kanske tråkigt men det är det inte. Punkt slut.

Och igår såg jag och Jonas Devil, och den var också väldigt bra tycker jag, i alla fall för en film som utspelas i en hiss. Jag som är så himla kräsen har nu sett två 9-poängare två dagar i rad nu, det händer inte ofta. Nöjd!

I morgon hoppas jag på ännu en rolig dag, och förhoppningsvis lördag med. Taggtagg!
Natti!


Just det! Det var några som gick på inlägget med att det var smitta på mitt jobb, haha ;-) Det var ett skämt, vi jobbade med masker för vi arbetade med kartonger som hade en giftig luft!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0