Why do you do this to me..?

Åh, träningsverk, ni anar inte.. Hels sjukt. Var på gymmet från halv 5 till 7 idag och körde, det känns kan jag lova! Jag kommer vara död i morgon, och det är ingen underdrift..

Ae men idag så, gick jag upp vid 7, tog bussen halv 9 och träffade Sofia i rese. Så drog vi och solade, usch va skönt. Men snyggt röd man blev i ansiktet oxå, haha. Lite pinsamt. Sen drog jag till min praktik, och det var kul som vanligt. Fick göra bysters hela dagen (dockor alltså) och sådär. :) Lite skyltar och plock och larma och galga och sådär med, sen fick jag sluta en halvtimme tidigare.

Träffade sen sofia och myran på stan, myran drog till Åhlens så jag och Sofia gick runt lite och sen gick jag till mammas bil så åkte vi till gymmet. Sjukt kul! Men lite jobbigt.

Och ja, nu gör jag ingenting, vet inte vad som händer ikväll heller. Min datasladd är trasig (för 1020879237:e gången, hur lyckas jag?!) så har inte min lilla bebis ikväll.. :( Men har ju en snäll bror, så fick låna en av hans bärbara ikväll, taaack !

Ehm ja, annars så, ikväll händer ingenting. Men är sjukt rastlös, vill göra något! Och så i morgon är det praktik och sen ska jag rida och sen vet jag inte vad som händer efter det. (?) Och på fredag så är det praktik och grejjer, igen. Och sen på kvällen kanske jag ska ut.

Och helgen, ska nog hem till Robin och göra Cribs på lördag, om jag bara svarar på hans sms någon gång. Har glömt det, haha. Fy!

Nae men nu får ni inte veta mer för jag ska mata fiskarna på Facebook. Skriver maybe sen igen :)

Puss/S


Kommentarer
Postat av: Céline

hahaha du och din datasladd alltså xD

2010-01-20 @ 21:07:27
URL: http://celinsaan.blogg.se/
Postat av: tobbe

Vem robin? :)

2010-01-21 @ 03:43:55
Postat av: Sofie

Cèline : Hahah jag vet xD Men nu är den fixad :D

Tobbe : Ohlin om du vet vem vet är :)

2010-01-22 @ 08:00:07
URL: http://weeakness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0