Riven ost

Nu är jag hemma igen bloggen, rätt skönt. Var på möte och intervju om att jobba som au pair i 1 år, nice. Så det blir antagligen Usa om exakt ett år.

Igår då, så var jag, Sofia och Jennie och åkte skridskor. Sjukt roligt verkligen, Bambi på hal is var det. Eller mest Jennie kanske, haha :D Bästa.
Sen så åkte släppte vi av Jennie och åkte och hämtade Tobbe, och sen vidare till Sofia. Där chillade vi ett tag, sen kom palle och sadde och så fixade vi taco. Sen käkade vi och så, sjukt kul, haha. Riven ost var nog det roligaste på hela kvällen ;)
Sen skulle killarna absolut se fotboll, så kollade på matchen, och sen lyckades vi få dem att kolla på Drag me to hell. Sjuk film asså, en del scener var helt konstiga. Äckligt! Men det var kul endå :)
Sen kom Jerry btw, och efter filmen så drog han, sadde, palle och sofia till bussen, så jag och tobbe väntade hemma hos sofia tills hon kom tillbaka. Så blev klockan mycket så jag skjutsade hem Tobbe och sen åkte jag hem och sov så gott helt enkelt.

Grattis Tobbe btw ♥

Och ja, idag så har jag bara varit och ridit och sen på mitt au pair-möte som sagt. Så nu ska jag vänta på att maten ska bli klar, sen fixa en läxa och sen vara hemma bara. Skönt!
Hörs sen /S

Kommentarer
Postat av: Jennie :D

hahah jennie på hal is xD vart e filmen då xD :D <3

2010-01-17 @ 17:10:04
Postat av: tobbe

tack igen :) <3

2010-01-18 @ 01:54:36
URL: http://tobbeholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0