Chillkväll ♥

Åh, va glad jag är, slutar halv 12 i morgon, det är väldigt upp-piggande! :D Sen ska jag och beställa tid för att pierca naveln, sen kanske sola förhoppningsvis, sen till stallet och fixa och sen träna med mamma. (Kanske tar stallet före sola, får väl se) Men det är nice, bara roliga saker. Känns det som nu iaf. Men ae, nåt går väl snett som vanligt.
Vet ju inte om jag kan ta hål i naveln igen. Har kvar ett ärr från förra gången och vet inte om det sabbar allting :( Det vore lite tråkigt!

Men en rolig sak till, jag hittade 5oo kronor i min byrå förut :D Asså jag vet ju vart dom kommer ifrån, men jag hade totalt verkligen glömt bort att jag hade dom och framförallt att dom låg där. Så nu kan man ju nästan säga att jag är 5oo kronor rikare.

Idag var jag duktig och red oxå (efter att en liten busunge redan fixat allt.. morr ;P ) Lillhästen var så duktig! Redan från början gick hon så fint i vänster varv, i höger var hon lite stel till en början men det blev bättre och bättre. Det var några som stod på vägen och kollade på medan jag red hur länge som helst, haha! Sen tog vi ett varv i sommarhagen i kolmörkret, ujuj.

Men ae, nu blir det att kolla på film tills jag däckar, det är mys :)
Puss/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0