Here is the place where the feelings grows

Länge sen senaste uppdateringen, IGEN! :) Spelar roll.

Igår kom jag hem efter att ha varit i mon sedan torsdags. Sjukt härligt har det varit, as usual! Jag tänkte berätta dag för dag istället för allt i en lång text, det blir bara jobbigt.

Torsdag; Vi åkte ner till mon vid typ 6 på kvällen, innan det hade jag typ handlat, städat, varit och ridit och lite sådär småfix bara. Så väl nere i mon så mötte jag min sjukt saknade Lisa, så vi typ hade kul hela den torsdagskvällen :)

Fredag; Självaste midsommarafton ju! Gick upp vid typ 10, käkade frukost, duschade, och sen åkte jag, Lisa, Elin och Emma och skulle handla honung typ ( haha ;D ) Sen chillade jag mest runt och så kom det massa folk (typ hela jursla och åby var där! ) Så vi käkade och kollade när dom dansade runt midsommarstången och massa sånt, kollade på film, körde fotboll och var nere vid bryggan och fotade med Lisas kamera (<3) Sen blev det typ matdags igen och sen var det dans nere på dansbanan och lite sådär. Kvällen slutade med att jag och Lisa låg på bryggan nere vid båtarna på två filtar och snackade. Mysigt! Sen kom det några fulla grabbar (ja, vi kände dom) och haha, sjukt kul!
"- Joo, min pappa har en ganska fin bil va"
"- Rösta på PLLLLATPARTIET!"
"- Och jag spydde alltså galla!"

Lördag - Ehm, typ Lisa-dag, vi gick tipspromenad, kollade på film, körde fotbollsmatch, jag badade med kläderna på (!!) tsm med typ martin, anton, pappa, micke, becka och oscar, sen blev det kolla på hem till midgård och klra skipbo och annat kul :D Chilligt värre var det.

Söndag - Lisa åkte hem rätt tidigt ( :( ) Så efter det så körde jag, becca, anton och martin Skipbo och sen låg jag och becca och solade typ :) Haha, det var kul, -"Åk hem och baka med dej! " Sen så aa, var det mat och sen lite mer solande och sen fick jag åka hem för hovslagaren skulle komma idag :( Sen vare bara chill när jag kommit hem :) Såg btw på "I taket lyser stjärnorna", åååh jag är kär i Tsatsiki/Sakke/Samuel Haus!! <3

Och aa idag då, har bara solat och varit i stallet när hovslagaren var där, ska väl ner och rida sen :)
Så det var väl allt, nu orkar jag inte skriva mer ;D  Massa bilder kommer!

Ciao / S

Dagens låt/rubrik ; Let me entertain you - Robbie Williams
<3

Men för din skull, så gör jag vad som helst

Vill bara tillägga förljande saker;

1. Jag har inte uppdaterat på jättelänge (typiskt mig!)

2. Jag tog bort min tillfälliga deisgn och tog en standard istället, så jag får fixa nån annan dag =)

3. Jag åker till mon idag <3

4. Jag kommer sakna mina älsklingar här hemma (ni vet vilka ni är )

Puss!

Dagens låt och rubrik; Kent - FF


RSS 2.0