If someone come on through, It's gonna shine for you..

Jag kan lova att det var skönt att få sova idag om man säger så. Utan att bli väckt av mamma, pappa, martin eller Rasmus, det brukar annars alltid vara någon av dom som "råkar" väcka mig, eller som helt enkelt tycker att jag redan har sovit för länge. Men inte idag, tack för det ^^

Anyway, eftersom jag sov så länge så har jag inte gjort så mycket. Bara varit uppe i Åby och tankat lilla bilen, och sen slagit in massa julklappar (kommer ett helt inlägg om det sen när jag kommer hem, haha. )
Så nu väntar jag på att klockan ska bli halv, så jag kan åka till stallet. Ska rida ut med Eve idag i det kalla vädret, mysigt :) Och roligt. Sen vet jag inte vad som händer, kanske in till maxi och kolla julklappar eller in till stan eller bara vara hemma. Ingen aning faktiskt.
Och vet ni eller, upptäckte precis en sak.. Jag har inte smsat med någon idag! Eller okej, tekniskt sett så har jag ju det, eftersom klockan var 4 i morse när jag skickade sista smset, men det känns som igår.. Haha, sen jag vaknade så har jag inte skickat ett enda sms, skumt!

Nu måste jag dra och byta om, nu när det är så kallt så behövs det ganska så många lager med kläder för att man inte ska frysa.. Usch.
Hörs sen! /S


Snöööö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0