Vi fick låna en ängel.

Oj oj vilken helg det har varit.. Den här helgen har varit fylld med sorg då en nära släkting gick bort i fredags. Väldigt omtumlande och jag tror inte att jag har förstått att det har hänt än! I alla fall så fick jag inte reda på det förrän på lördagen då det hände på fredagskvällen och jag var inte hemma då.
Jag och Jonas var nämligen hos Erica och Martin och åt god mat och umgicks. En väldigt mysig och rolig kväll på alla sätt och vis! 

I alla fall, sen lördagen då. Jättejätteledsen såklart, finns inte mer att säga. Men på eftermiddagen så kom vi fram till att inget blir bättre av att sitta hemma och deppa så vi åkte på vår personalfest och sen åkte jag vidare till Elin och några vänner. Det var skönt att få tänka på lite annat. 
 
Och idag så var farmor och mormor här och firade mig lite i förskott. Och min Jonas med såklart! Han åkte hem för en stund sen så jag tänkte försöka sova nu, är riktigt trött..
Det gör fortfarande ont i hjärtat och jag har nära till tårar, men jag vet att hon har det säkert bättre nu. Jag fortsätter fokusera på det.. 
 
God natt mina vänner.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0