Now you're just somebody that I use to know.

Hej mina vänner! Länge sen här nu, men livet rullar ju bara på. Allt flyter på så fruktansvärt bra just nu, jag är glad och lycklig :) Går i skolan och allt går bra. Har världens bästa vänner och pojkvän och familj och häst. Bra ekonomi, egen bil, kan göra vad jag vill. Jajjemän ska njuta så länge jag kan!
Hela den här helgen går i kompisarnas tecken. Igår träffade jag Melinda efter skolan och gosade med hennes kaninbebisar ( världens sötaste, jag dog! ) Sen på kvällen träffade jag Elin, Hanna, Johanna och Isabella och var ute och åt på restaurang innan vi gick vidare till Världens bar. Underbar kväll! Fasen så bra dom är, dom fina tjejerna :) Roligaste var när vi var på Världens och bara satt och pratade, då det plötsligt kom en bartender med massa öppnade ciderflaskor ( 8 stycken ) som han började ställa ner på vårt bord. Jag tänkte att vadå, ska han lämna tomflaskor på vårt bord?! Men nej, istället säger han " Varsågoda, killen vid bordet bredvid bjuder! " Så satt vi där med 8 ciderflaskor och skrattade. Haha underbart! 
 

Sjysst!
 
Kvällen slutade på Max med bästa Elin innan jag tog bussen hem och somnade gott. 

Så idag vaknade jag efter 9, hämtade min bil och åkte till stallet för att rida och pyssla tillsammans med Erika. Vi hoppade först på banan innan vi tog en ridtur i det fina vädret, och efter var vi kvar och pysslade ett tag. Himla mysigt och skönt att bara umgås utan att känna någon tidspress! Riktigt bra gick det med, världens finaste hästar har vi :)
Annars så, just nu ligger jag här och vilar lite, ska plugga till provet på måndag. Kanske åka och handla lite om jag ska ha nåt till ikväll. Får se om jag kanske åker till Erika ikväll om hon eventuellt hade tid, det är sånt som märks! Känns skönt att veta att oavsett vad som händer så blir det bra :)

I morgon förmiddag ska jag träffa först Jennifer och sen mina kolmårdenkompisar, ska bli riktigt roligt. Sen träffa Jonas på kvällen förhoppningsvis så det blir en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0