I am my own worst enemy.

Guuud, mina ben. Gick en riktig långpromenad med Elin i några timmar nu ikväll och mina EasyTone-skor fungerar faktiskt. Jag känner bara av dom om man går riktigt långt, annars ger de ingen direkt effekt, men nu känner jag redan hur träningsvärken kommer smygandes. Skönt! :D Vi har för övrigt varit och kollat upp gymkort på Friskis idag, så det ska vi köpa så fort jag får mitt CSN-kort. Woho! :)
Annars så var skoldagen bra, vi gjorde ett studiebesök på mitt jobb och gud va kul det var att va där igen. Saknar det verkligen! Bästa arbetsplatsen har jag, ser verkligen fram emot personalfesten på lördag. Har också hunnit med en lång ridtur med lite bad efter skolan, men det är nog dagen i det stora hela. 
 
Kan väl lika gärna somna nu så det blir i morgon någon gång.. Har ju en riktig superhelg att se fram emot så, äntligen fredag säger jag bara! ( Framförallt, två Inte-Tidiga-Morgonar ;-) ) På tal om det så försov jag mig i morse, vaknade 07.33 och jag började 8.00.. Woops. Men jag hann i tid efter en spurt här på morgonen. 
 
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0