How can I believe, when this clouds hangs over me?

Trött trött trött. Det här med att ha jobbat nätter hela sommaren och sen gå över till att börja 8 varje morgon och gå upp vid 6, ja det kanske inte är någon hit. Älskar dock att ha kvällarna lediga, ska njuta så länge jag kan för snart drar väl kvällsjobbet igång igen så då blir det inte lika mycket fritid!
I alla fall, skolan rullar på och jag trivs, vecka 3 av 15 nu! Jag är grym. I morgon ska vi hälsa på mitt jobb faktiskt, ser verkligen fram emot det! Sen på fredag går jag bara en förmiddag och slutar tidigt, så då ska jag shoppa med Jennifer och sen ska jag och Jonas hem till Erika och Martin på kvällen, ska bli riktigt kul!
Och idag har jag äntligen träffat Sofia, det var såå länge sen. Man inser ofta inte förrän man ses hur mycket man har saknat någon så, det var verkligen på tiden.

Annars så, händer inte mycket. Jag fyller år nästa onsdag ( woho! ) och det ska firas på söndag så det ser jag fram emot. Jag känner mig så vuxen som numera inte längtar ihjäl mig efter presenter utan jag tycker mest det ska bli kul att träffa lite släktingar, hihi.

 

Den här lilla tjejen kommer till exempel på söndag!

Nej nu ska jag släcka och försöka sova, ju fler timmar desto bättre.. :) 

Natti allihop!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0