Now, the memories are on the wall..

En dag över, en dag närmare helgen. Skön dag faktiskt, varit ute och åkt buss hela dagen så har mest suttit med lurarna ipluggade i öronen eller skrattat med Jessica. Man får dock tänka alldeles för mycket när man bara åker och lyssnar på musik, inte alltid så bra.. Men men. Sen har jag inte hunnit med mycket mer än att sola, färga håret och vara i stallet. Blev lite hoppning idag, vilket är det absolut roligaste min lilla häst vet så det var väldigt roligt och hon var så duktig. 
Mitt hår verkade klara färgningen också vilket var skönt, och i morgon är det först skola och sen jobb. Onsdag är jag helt ledig för då är det begravning, vilket jag inte ser fram emot för jag vet att det kommer bli så jobbigt..
Torsdag, en ledig dag! Ska spenderas i stallet med Erika och sen träffa Jennifer hoppas jag. Och på fredag är det först skola och sen bär det av mot Ullared, enligt traditionerna! Vilket är lika kul varje gång. Lördag när jag kommit hem igen, då är det utgång. Tuff helg, men va kul det ska bli!

Så nu vet ni veckans planer, och att jag måste sova nu så jag orkar gå upp i morgon. 
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0