Is it time to let it fly?

Oj det var länge sen här.. Inte okej.
Ni är allt ena nyfikna små frön ni som läser min blogg, men framförallt ni som inte gör det annars. En del av ni som läst kanske är vän med mig på facebook, och har sett att jag och Jonas har gjort slut. Tror aldrig statistiken varit så hög som den var den kvällen.
Och med risk för att göra er besvikna, men jag kommer ju inte ge ut några detalljer här utan de som vet, de vet. Kan ju bara säga att det är absolut inga tråkiga otrohetshistorier eller liknande som är orsaken, utan vi har gjort vad vi tyckte var bäst.
Men såklart är jag jätteledsen, och det här är bland det absolut svåraste jag någonsin gjort. Sorgligt men sant. Har någon konstig känsla i kroppen hela tiden att allt inte är som det ska, och det stämmer ju. Det tar nog en sjukt lång tid att återhämta sig eller hur jag ska säga. Nästan 2 ½ år lixom.. Sjukt. Men jag försöker fortsätta endå och vara så glad som jag kan. Och jag kommer alltid att älska honom!
Dont cry because it's over. Smile because it happened.

 

Igår hade jag i alla fall 4 fina tjejer hemma hos mig, på en superrolig drinkkväll. Massa mys, skratt och roliga spel, så himla härlig kväll. Behövde verkligen det! Bara tjejer som jag tycker om, var väldigt glad när jag gick och la mig inatt. Som Johanna säger, så skönt med ett tjejgäng där man känner att man tycker om alla.

 

Nu ska jag snart åka och rida en tur i det fina höstvädret. Sedan hem för att fixa mig och sen vidare hem till Erika för en myskväll med hennes tjejkompisar. Det ser jag fram emot, ska bli spännande att träffa lite folk som man inte känner. 

Ha en bra lördag mina vänner och ta hand om er!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0