I'm still hurting from a love I lost.

Då ligger man här, dan före dopparedan, och det är redan julafton i morgon igen. Känns galet, va fort det går! Men det ska bli väldigt mysigt, allt är klart och i morgon ska vi bara fira jul som vi brukar. Med massa mat, gröt, julgodis, Kalle Anka och julklappar. Enda som kommer saknas i år är min gammelmormor. Kan inte riktigt förstå det, min första jul under mina 21 år som hon inte kommer vara med. 20 jular fick jag tillsammans med henne, men inte mer. Men som mitt motto säger, "Don't cry because it's over, smile because it happened. " Jag är tacksam för den tiden vi fick ha henne i livet! 
 
Har för övrigt haft en trevlig kväll på Bishop ikväll, med plankstek och julklappsbyte med tomegänget ( Ja vi var faktiskt 67 personer ! ) Riktigt kul :) Och hade en minst lika fin kväll igår hemma hos Hanna med massa fina tjejer, åh vad jag behövde det! Bara få skratta och må bra, riktigt härlig kväll. Ibland är livet bara fint.
 
Jag tänkte faktiskt inte bli mer utdragen än så, utan jag ska sova nu så jag får fira jul någon gång med min älskade familj. Världens bästa. 
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0