I'll try to be strong, believe me I'm trying to move on.

God Jul allihop! Hoppas er julafton varit lika bra som min. ❤ Min vecka kommer fortsätta se fullspäckad ut, precis som jag vill ha det. Snart är 2012 slut och dags för ett nytt år. Försöker se det som en ny start! Lägga så mycket jag kan från 2012 bakom mig. 
Vill för övrigt tatuera in mitt absoluta favoritcitat från 2012 någonstans på kroppen, jag och mamma ska till tatueraren så fort alla jul- och nyårssaker är över. Och då tänker jag strunta i allt vad mainstream heter och bara köra, för Jag tycker den är snygg.
 
Den här bilden är exakt ett år gammal och jag hade precis klippt mig, jätteledsen! Haha. 
Och den här är väl ca 2 minuter gammal. (Utan löshår såklart!) Känns kul att se att håret har växt ut igen och lite till på ett år! :) 
 
Jag har märkt på sista tiden att jag inte kan se glad ut på bild, som här ovan till exempel. Jag kan lixom le såklart, men jag ser alltid ledsen ut i ögonen. Alltid! På varenda bild.
En kille på mitt jobb är väldigt speciell, på ett bra och lite tufft sätt, och han kan se om en person bär en sorg inom sig. En dag för kanske 2-3 veckor sen satt vi i fikarummet, han, jag och kanske tre-fyra grabbar till på jobbet, vi skrattade och skojade och hade kul, precis som vanligt. Helt plötsligt frågar han mig bara från ingenstans, är det någonting som har hänt Sofie? Jag förstod inte riktigt hur han kunde se något sånt, utan såg väl mer ut som ett frågatecken gissar jag. Njaee, inte nyligen? svarar väl jag. 
Och då säger han bara det, "Jag kan se det i dina ögon att du inte är lycklig just nu. Att du är ledsen och att det är något som tynger dig" Och då hade vi endå suttit och skrattat och haft jättekul under hela rasten, så det märktes ju inte på mig i övrigt. Jag är fortfarande väldigt förvånad över att han verkligen såg rakt igenom mig där.
I alla fall så kan jag inte lura mig själv längre, så är det bara! Kunde ju inte ens lura en kollega, haha..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Gumman <3

Svar: <3
Sofie

2012-12-25 @ 09:40:32
URL: http://hannaakindh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0