I was born to tell you I love you.

Sitter i soffan och myser, har pysslat massor idag! Varit ute och ridit med Erica, fått se nya, härliga ridvägar, varit och hämtat paket på posten, varit på systemet, ätit mammas goda pastasallad och sen tagit hand om mig själv bara. Gjorde en superinpackning i håret som ska göras i bastun, så har hunnit med att basta och läsa ur min nya bok. Gjorde även en inpackning för mina fötter och nu luktar det så gott !
I paketet jag hämtade på posten så låg det massor med fina hårprodukter som jag beställt. Det är inte billigt att vara blond kan jag lova, mycket ska fixas och trixas för att det inte ska bli helt förstört! Så nu ska jag inviga några av dom inför ikväll. Skulle egentligen ha träffat Jennifer men det blev inställt så nu ska jag vara med min fina Elin istället. Det ryktas om utgång så, det blir nog roligt ! :)

Annars så har vi hunnit med en överraskningsfest för Linda den här veckan, jag har hunnit rida en hel del, varit med Jonas, varit med farmor, igår bowlade jag med Jonas, Hanna, Elise, Jocke och Oskar. En otroligt skön ledig vecka!
Nu ska jag chilla ett tag till innan jag ska börja fixa mig och vänta på martin så vi kan åka in mot stan.
Ha en superkväll allihop! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0