It hurts, it hurts, it hurts

Nu ni, ska ni få en superuppdatering från mig för dom senaste dagarna. Sen jag skrev sist, tror det var i.. Onsdags!

Torsdag: Finns inget direkt kul att berätta om torsdag visserligen.. Jag jobbade över lite och sen åkte jag till stallet och så. Sen hem och chilla, var så insane trött!

Fredag; Vaknade vid 10 nån gång kanske? Gick upp och fixade massor här hemma, var lite snäll mot mina föräldrar. Kastade ut julgranen bland annat :'( .. Och så vidare. Sen åkte jag till stallet och red en tur med Céline, mycket trevligt som vanligt!
När jag kom hem så duschade jag och fixade mig lite fort i superfart. Åkte in till stan och hem till jennifer. Där fixade vi oss och hade lite "catch up-talk", var så länge sen sist!

Innan-krogen-fix
Sen kom Lina och joinade oss. Till slut blev vi klara och då kom Mattias och Ricky och hämtade oss, och skjutsade oss till Haga. Där var det förfest. Och alla var rätt packade när vi kom. Vi kom dock ikapp rätt ordentligt efter ett tag, haha.. Jag drack en hel flaska Malibu själv, kanske inte var mitt livs smartaste drag om man säger så. För efter det var jag borta.

Min fina jennifer


 

Fick en good-hair-day, tack vare jennifer!

Jennifer och Lina !
Sen drod vi vidare ner till krogen vid kvart över 10 ( ja ni läste rätt, kvart över 10 ! Sjukt tidigt, men så värt! )
Så kom ner till Puls och kom in ganska fort, trots världens cpkö. Svepta några cider i kön också, och blev då, om möjligt, ännu mer borta. Och ja, väl därinne så.. Var det awesome! Hade så himla roligt. Dansade. Drack. Socialade. Hade i alla fall en sjukt bra utgång. Sen kom Petter och hämtade mig och Jennifer, så skjutsade dom hem mig. Snällt!


Lördag; Vaknade vid halv 11, åkte direkt till stallet med Céline. Jag var fortfarande full när jag vaknade, haha.. Helt sjukt var det. Har aldrig varit med om nåt liknande. Kom också på det nya ordet Sadelfull. Nej, jag körde inte rattfull, utan jag red sadelfull. Haha. Och jag fick åka med Céline till stallet för jag kunde inte köra.. ;) Så vi var där och fixade och red och för att inte glömma det viktigaste; Vi fikade och invigde den nya vattenkokaren som nån tydligen köpt! Haha. Internskämt ;)

Sen hemåt. Fixade mig, åkte med martin, pappa och rickard till handbollsvm och släppte av grabbarna som skulle jobba där ( Martin var flaggbärare och var med i tv, det ni! Stolt syster! )
Jag blev sedan avsläppt för att hämta min bil. Tog den och åkte vidare ut till Lindö och hem till Jonas. Där resten av eftermiddagen/kvällen spenderades.

Söndag; Vaknade ganska sent. Drog på mig min mys-outfit, sen hoppade jag & martin in i min bil och åkte till mormor. Party i bilen blev det kan jag lova. Hos mormor så blev det kanongod mat och kanongod efterrätt, mums!

Världens minsta bild på världens mysigaste mjukisdress.
Sen blev det stallfix.
Hem, fixa sig och vidare till smedby, där det blev filmkväll med sofia, jenny, palle och jonte. Det var sjukt kul med fina människor, precis vad jag behövde.
Nisse,Frasse&DjSälen<3

Kom hem nån gång efter 11, och nu ska jag sova, så fort jag tryckt på Spara och publicera det här inlägget.
Va jobbigt det var att komma ihåg varje dag, haha.
Men nej, nu ska jag däcka i sängen, har en jobbig dag framför mig i morgon.
Puss / S

Ta mig aldrig för givet, det är då jag försvinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0