Close your eyes, clear your heart

Jag fixade en tillfällig design till min blogg idag, så jag slipper ha en sån där ful standard-design ett tag åtminstone! Nu ska jag bara vänta tills jag får tillbaka min dator så jag kan fixa ihop en ny i Photoshop, den jag har nu tog max 2 minuter att göra, så den är ju inte mycket att skryta med.

Men iaf, idag har det varit en skapligt bra dag, väldigt slapp iaf! Samhäll en timme, mentorsråd en halvtimme, sen lunchrast i nästan 4 timmar (!) Och eftersom jag var den enda i min klas som skulle ha rörlig bild så var jag nästan ensam att stanna kvar. Suck.

Men iaf, på rörliga bilden så gjorde vi klart våra filmer och tittade på dom, sjukt kul! Bastufilmen är min favorit, den är klockren. Hoppas den hamnar på youtube =) Då ska jag visa den här.

Ehm, jadu, slutade ju halv 5, så sen blev det bara att åka direkt hem, sova typ en stund, åka och plocka in pollarna, snacka med Robban ett tag och sen plugga natur inför i morgon. Rätt skön eftermiddag faktiskt!

Nej nu ska jag fortsätta plugga =)


Puss och kram / S


Dagens låt & rubrik; The Killers - Human


Så kallad failbild.

Sleeping beauty sleeping.

Ett litet inlägg till, yes yes :) Dom kommer med olika stora mellanrum, men spelar roll.

Ehm, idag har vi varit ute i skogen hela dagen! En liten excusion med naturkunskapen, det var både svårt, jobbigt och roligt. Finns nog alldeles för mycket att berätta, så jag kan inte sammanfatta det bara såhär, men med några ord så var det varmt, svårt, läskigt och annorlunda. En lärorik dag helt enkelt :)

Så nu ska jag åka och ta in pollarna snart, sen är det nog chill ikväll! :) Mycket skönt.

Ciao / S

Dagens låt / rubrik; A ballader - Superman can't move his legs

Jag tycker så mycket om dig..  <3

You're my silvermoon

Vilken hästdag, haha! :) Nae, men ibland så känner man verkligen hur mycket hästtjej man är, samtidigt som man nästan glömmer bort att man är hästägare vissa dagar. 

Kan berätta lite kort om igår bara, vi var och såg på Änglar och Demoner på bio :) Kinda good movie, men helt plötsligt när filmen nästan var slut, så blev allting bara svart och filmen slutade. Haha så efter några minuter så startade den igen, men då hade vi missat massa viktiga delar! Typsikt.

Sen var vi hemma hos Elin och såg Eurovision, mkt trevligt! :)

Så aa, idag då. Vaknade väl vid typ 10, så gick jag ut och satte mig i solen på balkongen och gjorde klart lite expouppgifter. Sen åkte jag till stallet, och mockade i hagen i typ, 2 timmar? Haha, snacka om att jag var slut sen, endå syns det nästan ingen skillnad i hagen nu! Verkligen ouppskattat arbete, men man får väl tänka på att det gör nytta även om det inte syns.

Iaf, sen så var jag skapligt varm, så jag bestämde mig för att bada med min lilla polle ♥ Så det var bara att kasta på ett träns och ta av sig skor och strumpor, så red jag upp till Ågelsjön. Där red vi ut i vattnet och plaskade en stund, sjukt kul! =D Första gången i år som jag är i och simmar, vi hade så roligt så. Dock så trampade min lilla älskling mig på foten i vattnet, aj aj! Så nu är den lila/blå och svullen, inte skönt.

Sen red jag tillbaka till stallet, släppte ut henne i hagen, bytte om och åkte hem. Där käkade vi grillat, mums! Så satt jag vid datorn en stund och sen bar det av till stallet igen =) Så gjorde jag allt jobb, och tog in pollarna, och tog med mig J upp till Ågelsjön, igen. Så var vi ute och gick i typ 1 timme (Ja, jag trotsade min smärta i foten och gick endå! ) i det fina vädret, mysigt. Sen hemåt, och så har jag inte hunnit med så mycket mer idag.

Nu ska jag skriva lite grejjer och vänta på att Robban kommer tillbaka,
Have a nice day! :)
Ciao / S

Dagens låt/rubrik : Enriqie Iglesias - Tired of being sorry


More than you know

Nu sitter jag i skolan och skriver på mitt finanskriarbete, SUCK med stora bokstäver! Jag tror jag dör av tristess snart, jag sitter bara och gäspar hela tiden och just nu så vill jag verkliegn bara ha helg för hela slanten.

Jadå, dagen då, vad ska man säga. Samhäll, bild, samhäll, engelska, sen slutar jag. Nice nice. Sen blir det väl stallet och sen ev. va med Elin elr gå till Mattias ikväll, vi får se.

Annars så åker Robban till Göteborg idag, buhu! =( Och lämnar kvar mig här, nej fy vilken dålig stil :o ;)

Men nej, nu ska jag fortsätta med finanskrisen,

Puss&kram / S

( Dagens låt och dagens rubrik; Chris Daughtry - Over you )

Guess what? I'm having more fun

Oj, se där, ett till blogginlägg från Moi, inom 24 timmar! Det ni, nu är jag på gång här igen med mitt blogg-liv ;D
(Btw, bäst att jag säger det redan nu, Min humor är uppbyggd på ironi, hoppas alla fattar det från början! )

Well well, min dag då, inget speciellt med den egentligen. Started with English, sen lite natur på det och sen en groteskt äcklig skol-lunch. Sen gick jag runt på lunchrasten och fixade massa viktiga saker! ( I feel proud ^^ ) Sen blev det en rundtur på stan tillsammans med expo-gruppen för att checka alla skyltfönster och sen fick vi sluta.
Dock så var jag ju tvungen att knalla upp till skolan igen för att bryta upp mitt lås till skåpet för att få ut mina viktiga skolböcker :(     ( R.I.P mitt kära hänglås <3)

Ehm, sen är resten av dagen bara ett suddigt minne av massa samhällspapper, expouppgifter, svenskaböcker och en dataskärm med massa olika word-dokument.. Jag hade en pluggdag idag, vilket innebär att jag skulle göra klart allt som jag låg efter med (jag hann dock inte med allt, får ta det i helgen, buhu.. )

Dock så köpte mamma Ben&Jerry's baked alaska-glass till mig, it made my day <3

Så, det var väl det jag ville säga, nu ska jag bara chilla här och försöka bli trött, haha.
Puss på det / S

Just det , nu kör jag låtgrejen för att se vilken låt som blir rubriken ;
Dagens låt: Pink - So what
Haha, nu ska jag bara plocka uit en text ur refrängen.


Ben&Jerry's är som knark
För en stund så försvinner alla problem

I was praying that you and me might end up together

Namen..

Är det inte ett litet blogginlägg idag va? Vi låter det här lilla inlägget få starta upp min nya blogg , (precis samma som i min andra bara att jag ändrade inledningstexten, men eh, jag tänker inte sitta och skriva två inlägg om samma saker? )

Well, vad ska man säga, jag har haft värlens värsta dag idag. Orkar inte snacka om det, men det har varit MUM, iv-val, Rbl, inga nycklar, tråkiga besked osv. jag dog! Men lite rolgit var det ju med oxå såklart.. (a)

Träffade även Grynet idag! :) Snacka lite med henne och så, mkt sjysst :D Hon hade nåt snack med oss om självkänsla och vare va, ajja, visar bilder när jag har fått dom.

Ehm, vad ska man säga mer, jag ser inte fram emot expon i morgon, och sen så cp:ar ALLT sönder i skolan just nu, skulle Inte förvåna mig om jag fick ig i nästan alla ämnen nu =/

Jag vet inte vad mitt inlägg ska heta, så nu ska jag göra såhär från och med nu; jag ska ha på musik på min mobil och spela en låt. Sen ska jag trycka på nästa, och typ en del av refrängen på den låten får bli mitt namn på inlägget, okej? Sådär, nu ska jag testa. Och låten blir;
Ron Pope - A drop in the ocean (Aaaaaaaaahhhh, ÄLSKAR DEN LÅTEN! <3 Mycket bra start! )

Så, nu ska jag höra refrängen, skriva in den och sen gå och lägga mig och kolla på disneyfilm! =)

Ciao <3 /S(Btw, liten notis bara. Min rubrik som jag fick till av refrängen passade ju mkt bra! Puss på det <3 )

RSS 2.0